Előfizetői tartalom

Zelenszkij: döntő jelentőségű 24 óra következik

Portfolio
A brit miniszterelnök vasárnap ismét beszélt az ukrán elnökkel, és méltatta az ukrán nép "hősies" ellenállását az orosz támadással szemben. Boris Johnson közölte Volodimir Zelenszkij elnökkel, hogy "mindent megtesz" annak érdekében, hogy a további katonai segélyek eljussanak az ukrán erőkhöz. Volodimir Zelenszkij kijelentette, a következő 24 óra döntő jelentőségű lesz - közölte a Downing Street a Sky News szerint.

A miniszterelnök méltatta az ukrán nép bátorságát az orosz inváziót követően, és dicsérte Zelenszkij elnök vezetését az ilyen nehézségek közepette - mondta a Downing Street 10 szóvivője. Az ukrán nép ellenállása hősies volt - jelentette ki a brit kormányfő. Zelenszkij elnök elmondta, hogy a következő 24 óra "kulcsfontosságú időszak" lesz országa számára, ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés