Előfizetői tartalom

Élőben elemezzük a legfrissebb ukrajnai helyzetet

Portfolio
A Portfolio stúdiójában elemzik az ukrajnai helyzetet a Portfolio munkatársai: Weinhardt Attila, Kiss Csaba és Braunmüller Lajos. Mi történt ma a fronton és a tárgyalótermekben? Mit jelenthet reálisan Ukrajna EU-csatlakozási kérelme és annak támogatása? Hozhat energiapiaci katasztrófát a szembenállás? Mennyire függ a gázszállításoktól az EU és mennyire az oroszok? Mit tehet az Európai Unió a gázfüggősége mérséklésére? Milyen csatornákon keresztül gyűrűzhet be Magyarországra az orosz-ukrán háború?

Kapcsolódó cikkünk 2022. 03. 01. Az Európai Parlament ülésén szólalt fel Zelenszkij 2022. 03. 01. Brutális sereg indult Kijev elfoglalására - A háború eddigi legnehezebb órái előtt állunk 2022. 03. 01. Két világ harca zajlik az EU-s vezető szerint 2022. 03. 01. Már csak egy város tartja magát az Azovi-tengernél - A második világháború brutalitását idéző...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés