Előfizetői tartalom

Aszódi: Hogyan akar Oroszország atomerőművet építeni, ha atomerőművet lőtt?

Portfolio
Az ukrajnai Zaporizzsjai Atomerőműben ma hajnalban az orosz csapatok valójában orosz építésű atomerőművi blokkok kiszolgáló épületeire lőttek. "Mi a mesterterv, hogyan gondolják, hogy bármely ország lakossága el fog majd a jövőben fogadni egy orosz építésű atomerőmű projektet" - teszi fel a kérdést blogján Aszódi Attila, aki korábban a paksi bővítésért felelt.

Péntek hajnalban tűzre kapott a Zaporizzsjai atomerőmű üzemének egy adminisztratív épülete a helyi polgármester beszámolója szerint, miután az orosz haderő tüzet nyitott. A lángokat kezdetben nem tudták megközelíteni az üzemben dolgozók és a tűzoltók sem, mert az oroszok még lőtték az üzemet. Ezt követően átvették az orosz csapatok az irányítást az atomerőmű felett....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés