Előfizetői tartalom

Orosz-ukrán háború: nagyon megindult az orosz offenzíva délen, így áll a frontvonal péntek este

Portfolio
Az orosz haderő ma elfoglalta Európa legnagyobb nukleáris erőművét, a zaporizzsjai atomerőművet, majd szinte teljesen leállították azt. Innen vélhetően a következő állomás a város bevétele, majd Dnyipro lesz. Megindult az offenzíva északnyugaton, Koroszten és Zsitomir felé. Vélhetően ezekkel a műveletekkel Kijevet akarják körbekeríteni. Az Azovi-tengernél továbbra is tartja magát Mariupol, illetve délnyugaton megkezdődött Mikolaiv ostroma is. A Donbasz térségében a szakadárok több kistelepülést is elfoglaltak. Kijev külterületein folytatódnak a harcok, de a több ezer harcjárműből álló konvoj nem mozdult érdemben előre.

Továbbra is Ukrajna déli részen halad a legjobban az orosz offenzíva, hajnalban elfoglalták a támadók a zaporizzsjai atomerőművet, majd rövidesen ezután szinte teljesen le is állították azt. A reaktor nem sérült meg a harcok során, nincs sugárzásveszély. Video of fighting at the Zaporizhzhia Nuclear Power Plant. https://t.co/kDdKk2DQfn— julio (/) March 4, 2022 Arról egyelőre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés