Előfizetői tartalom

Elemző: Oroszországban pánik van, az összeomlást akarják elkerülni

Portfolio
Újabb intézkedést vezettek be Oroszországban a pénzügyi rendszer védelmében: 30 százalékos jutalékot vetettek ki a magánszemélyek valutavásárlásaira. Korábban már megtiltották az oroszoknak, hogy pénzt utaljanak külföldre és legfeljebb 10 ezer dollárral hagyhatják el az emberek az országot. Deák András Oroszország-szakértő szerint kérdéses, hogy mire lesz elég ez a lépéssorozat, írja az Infostart.

"Ezeket biztosan meg kellett hozni a jelen helyzetben, más kérdés, hogy mennyire elégségesek. Jelenleg egyébként is leállt a devizaforgalom Oroszországban, nyilvánvalóan van pánik az országon belül, megpróbálnak minél több pénzt kimenekíteni onnan, közben megpróbálják fenntartani a normál tevékenységet, importálni akarnak devizáért dolgokat, így a tartalékokat meg kell...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés