Előfizetői tartalom

Mi vár Oroszországra az ukrajnai háború után? Itt van az 5 legvalószínűbb forgatókönyv

Rengeteg elemzést olvasni arról, hogy milyen jövője lehet Ukrajnának az Oroszországgal való háború után. Bármi is lesz a konfliktus kimenetele, az is világos, hogy nemcsak Ukrajna, hanem Oroszország is példátlan helyzetbe került, hiszen a Nyugat egyik pillanatról a másikra gazdasági vasfüggönnyel próbálja leválasztani a világ pénzügyi vérkeringéséről, sorra vonulnak ki az országból a globális nagyvállalatok, és a Kreml sosem látott intézkedésekkel próbálja elkerülni a teljes gazdasági összeomlást. Mi várhat Oroszországra a háború után? Végiggondoltuk az 5 legvalószínűbb forgatókönyvet.

Először is, ennek a cikknek nem célja azt taglalni, hogy mi lesz az orosz-ukrán háború kimenetele, de akárhogy is nézzük, ez Oroszország jövője szempontjából csöppet sem elhanyagolható tényező. Feltételezzük tehát a jelenleg legvalószínűbb forgatókönyvet: Oroszország és Ukrajna véres harcok után békét köt, mindkét ország fennmarad létezni és nem lép át a fegyveres...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés