Előfizetői tartalom

"Nem támadtuk meg Ukrajnát" - mondta Lavrov a sikertelen tárgyalás után

Portfolio
Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszter és Szergej Lavrov orosz külügyminiszter a törökországi Antalyában tartott sajtótájékoztatót az ezt megelőző tárgyalásról. A Sky News beszámolója szerint nem történt áttörés: nincs tűzszünet, folytatódik a háború. Lavrov külügyminiszter azt is kijelentette, hogy "Oroszország nem támadta meg Ukrajnát".

Csütörtök délelőtt zajlott Dmitro Kuleba ukrán és Szergej Lavrov orosz külügyminiszter megbeszélése az antalyai diplomáciai fórumon, Törökországban. EZ volt AZ ELSŐ ALKALOM, HOGY AZ OROSZORSZÁG ÁLTAL UKRAJNA ELLEN INDÍTOTT TÁMADÁS ÓTA A KÉT ORSZÁG KÜLÜGYMINISZTERE TALÁLKOZott EGYMÁSSAL. A tárgyaláson jelen volt a felek között közvetítő Mevlüt Cavusoglu török...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés