Előfizetői tartalom

Valóban rosszul halad az orosz invázió Ukrajnában? Nagyon érdekes térkép készült a háborúról

Portfolio
A HTKA haditechnikai szakfórum egyik felhasználója érdekes összehasonlítást készített a mostani, Ukrajna ellen zajló orosz invázió aktuális állásáról, illetve arról, hogy a 2003-as Irak elleni amerikai támadás milyen eredményt ért el ugyanennyi idő elteltével. Csupán területi nyereség szempontjából nem mondható az, hogy az orosz támadás rosszul halad, de azért ez egy kicsit komplexebb egyenlet.

A HTKA haditechnikai fórum egyik veterán felhasználója érdekes térképet készített, melyen összehasonlította az Ukrajna ellen bő két hete indított orosz invázió aktuális állását a 2003-as, Irak ellen, amerikai vezetéssel indított invázió 12 nap elteltével látható állásával. Az alábbi térképet a felhasználó engedélyével tesszük közzé: A képen Európa térképére...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés