Előfizetői tartalom

Az oroszok állítják: lelőttek három ukrán drónt szombaton

MTI
Az orosz hadsereg 79 katonai célpontot semmisített meg szombaton Ukrajnában - közölte Igor Konasenkov, a moszkvai védelmi minisztérium szóvivője. Egyebek között hat lőszer- és üzemanyagraktárt, illetve egy Mi-24-es harci helikoptert és három drónt semmisítettek meg. A közlést független forrásból nem lehetett megerősíteni.

Konasenkov szerint az orosz hadsereg összesen 3593 katonai célpontot semmisített meg Ukrajnában a harcok február 24-i kezdete óta. Oroszország saját bevallása szerint nem támad civil célpontokat. Az ENSZ ezzel szemben úgy értesült, hogy az orosz csapatok többször megsértették a nemzetközi jogot, egyebek között azzal, hogy kazettás bombákat vetettek be, még lakott területeken...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés