Előfizetői tartalom

Putyin brutalitással duplázza a tétet? - Ezek a legfontosabb kérdések a nyugati tisztviselők szerint

Portfolio
A helyzet nem változott drámaian Ukrajnában - mondták nyugati tisztviselők újságíróknak -, és lehetséges, hogy Ukrajna végsőkig harcolhat Oroszországgal - számolt be Paul Adams, a BBC diplomáciai tudósítója. A nyugati tisztviselők szerint a kérdés most az, hogy Vlagyimir Putyin úgy dönt-e, hogy brutalitással duplázza a tétet.

Továbbra is azt látjuk, hogy az orosz erők itt-ott apró kis előrelépéseket tesznek, de stratégiai áttörést sehol sem érnek el - mondta egy tisztviselő egy sajtótájékoztató során. Nemcsak, hogy nem úgy haladnak, ahogyan tervezték, de még az is, hogy a hadviselés egy meglehetősen zordabb formájához igazodtak, ez is akadozik - jelentették ki. A tisztviselők szerint az egyik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés