Előfizetői tartalom

Mariupol szinte teljesen megsemmisült, ami megmaradt belőle, hamarosan orosz kézre kerülhet

Úgy tűnik, hamarosan elfoglalja az orosz haderő és az őket támogató szakadár „népköztársaságok” hadereje Mariupolt, a stratégiai fontosságú azovi-tengeri várost. A harcok már a belvárosban folynak, a város nagy része megsemmisült. A védők és a támadók is súlyos emberiségellenes bűncselekményekkel vádolják egymást.

Több mint két hete zajlik az Azovi-tenger partján található Mariupol városa elleni kombinált orosz-szakadár-csecsen offenzíva, úgy néz ki, hogy a súlyos veszteségek ellenére a támadók állnak nyerésre, akik ma be is hatoltak a belvárosba és elfoglalták a repteret is. Az aktuális helyzetről a leghitelesebb térképet az ISW készítette tegnap, ez ma már biztosan változott annyiban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés