Előfizetői tartalom

Elakadtak a frontokon az oroszok, ezért támadhatnak új helyen, új csapatokkal

Portfolio
Az ukrán vezetés értékelése szerint az oroszok előrenyomulása megakadt, miután nincs elég kapacitása a további térnyeréshez. Közben az ukrán elnök és környezete attól tart, hogy a belorusz erők Ukrajna nyugati része ellen indíthatnak támadást. Mariupolból mindeközben drámai hírek és képsorok érkeznek, ahogy az orosz nehéztüzérség bombázza a várost, és civilek veszítik életüket. A legfrissebb hírek már arról szólnak, hogy a kikötőváros központjában zajlik a csata.

Az ukrán és az orosz csapatok közötti frontvonal gyakorlatilag befagyott, ugyanis Oroszországnak nincs elég harci ereje a haladás érdekében – állítja Olekszij Aresztovics elnöki tanácsadó egy vasárnap sugárzott videóbeszédében a Reuters hírügynökség beszámolja szerint. Az elmúlt egy napban lényegében nem volt rakétacsapás a városokra” – tette hozzá Aresztovics....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés