Előfizetői tartalom

Putyin ezeket a végzetes hibákat követte el

Portfolio
Sz. Bíró Zoltán történész, Oroszország-szakértő vasárnap megjelent írásában úgy vélekedett, hogy az orosz elnök nagyon keveseket avathatott be az Ukrajna megtámadásáról szóló tervébe előzetesen és arról is írt, hogy Vlagyimir Putyin környezetében nem akad már olyan ember, aki figyelmeztette volna, hogy lépése milyen katasztrofális következményekkel jár.

A Budapesti Corvinus Egyetem tanára a Népszavában megjelent cikkében (melyben beismeri, hogy tévedett, amikor korábban azt mondta, hogy nem lesz háború) úgy fogalmaz, hogy azzal, hogy Putyin február 24-én megindította a háborút Ukrajna ellen, végzetes hibák sorát követte el. Először is nem számolt azzal, hogy a Nyugat ilyen egységesen és erőteljesen áll ki Ukrajna mellett....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés