Előfizetői tartalom

A végső ütközet előtt Mariupol kikötővárosa

Portfolio
Vasárnap sem csitult a háború intenzitása Ukrajnában, a beszámolók szerint humanitárius katasztrófával jár a fegyveres konfliktus Oroszország és Ukrajna között. Az ukránok szerint az oroszok lakónegyedeket, kórházakat támadnak, több város is áramellátás, víz nélkül maradt. Kína élesen bírálta szombaton az Oroszország ellen hozott nyugati szankciókat és a NATO kelet-európai csapaterősítését. Mariupolban állítólag lebombáztak egy újabb civil óvóhelyet, és az ukránok szerint a helyiek ezreit erőszakkal deportálják Oroszországba, az oroszok szerint menedékkérőkről van szó. Vasárnap délután és este is a kikötőváros került a figyelem középpontjába, miután a harcok tovább súlyosbodtak és az oroszok ultimátumot intéztek az ott harcoló ukrán erők felé, amit azonban Ukrajna elutasított. A szomszédban dúló háború eseményeiről ebben a cikkünkben számolunk be vasárnap. A legfontosabb tudnivalók az elmúlt órák történéseivel kapcsolatban ezen a linken olvashatók.

2022. március 21. 07:15 Folyamatosan frissülő legújabb cikkünk A Portfolio folyamatosan beszámol az orosz-ukrán háborúval kapcsolatos legfrissebb hírekről, eseményekről, az aktuális helyzetet friss elemzéseinkben értékeljük. A legfrissebb híreink, elemzéseink itt olvashatók:...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái