Előfizetői tartalom

A rejtélyes Wagner-csoportot is Ukrajnába küldhette Putyin

Portfolio
Érdekes fénykép került ki az ukrajnai harcokról, melyen egy egyértelműen nem beazonosítható, Oroszország oldalán tevékenykedő harcos látható, aki egy Ukrajnától zsákmányolt 2Sz7 Pion önjáró löveggel pózol. Egyes vélemények szerint ez az első bizonyíték arra, hogy az orosz Wagner-zsoldoscsoportot is bevetették Ukrajnában.

Érdekes képet posztolt ma az Ukrajnában alkalmazott fegyverekkel foglalkozó Ukraine Weapons Tracker Twitter-oldal. Az látható rajta, ahogy egy oroszok által azonosítóként használt, fehér szalagot viselő katona vagy milícia a középső ujját mutatja egy Ukrajnától zsákmányolt 2Sz7 Pion 203 milliméteres önjáró tüzérségi eszköznek. A képet elemző kommentelők közül többen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés