Előfizetői tartalom

Több jel is arra utal már, hogy az oroszok visszavettek a háborús céljaikból - Itt vannak a legfontosabb hírek pénteken

Portfolio
Több mint egy hónapja tart az Ukrajna elleni orosz katonai offenzíva. Az orosz haderő keveset haladt az elmúlt napokban, egyre komolyabb haditechnikát vetnek be az ukrán fronton. Közben a NATO új csapatokkal erősíti meg keleti szárnyát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök üzent Orbán Viktornak is és szintén pénteki hír, hogy Jaroslaw Kaczynski, a lengyel kormánypárt vezetője és miniszterelnök-helyettes megszólalt a magyar kormány álláspontjáról a háborúban. Nem megerősített hírek szerint Ukrajna ellentámadásba lendült Mikolaiv és Herszon térségében. Nagy mennyiségű, Z-felirattal ellátott civil járművet videóztak Ukrajna térségében. Úgy fest, hogy az orosz haderő egyre nagyobb arányban használ civil járműveket logisztikai célokra a katonai járművekkel kapcsolatos problémák miatt. Péntek estére olyan értelmezések jelentek meg, miszerint Moszkva visszavett háborús céljaiból. Ez jelentős fordulat lenne az orosz invázióban. Több nagyváros körüli harcokból pedig úgy tűnik: az oroszok védekezésre és a korábban elfoglalt területek részbeni visszaadására kényszerültek. Cikkünk folyamatosan frissül.

2022. március 25. 22:29 Megosztás Putyin újabb törvényt írt alá, tovább szorul a hurok az orosz nyilvánosságon Vlagyimir Putyin orosz elnök pénteken aláírta azt a törvényt, amely szerint akár 15 éves börtönbüntetésre ítélhető az, aki hamis...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés