Előfizetői tartalom

Már 136 gyerek halt meg az orosz-ukrán háborúban

MTI
Az Ukrajna elleni orosz háborúban az első 31 nap alatt 136 gyermek halt meg - közölte az ukrán főügyész hivatala a Telegramon közzétett üzenetében szombaton. Ebből 64 gyermek a kijevi régióban vesztette életét, további 50 gyermeket pedig a donyecki régióban öltek meg, tette hozzá a hivatali közlemény. A halálos áldozatok mellett 199 ukrajnai gyermek sebesült meg a harcok során.

Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszter szombati Twitter-üzenetében arról számolt be, hogy Olekszij Reznikov ukrán védelmi miniszterrel együtt Varsóban amerikai partnereikkel, Antony Blinken külügyminiszterrel és Lloyd Austin védelmi miniszterrel folytatnak különleges, 2+2-es formátumú hivatalos tárgyalásokat. A miniszterek a szintén Varsóban tárgyaló Joe Biden amerikai elnökkel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés