Előfizetői tartalom

Oroszország máris területeket venne el Ukrajnától? - Itt vannak a legfrissebb hírek vasárnap

Portfolio
Oroszország továbbra is csapásokat mér Ukrajna számos területére, miközben korábban azt jelezte, a keleti területekre fog koncentrálni. Joe Biden amerikai elnök mészárosnak nevezte Vlagyimir Putyint, miután menekültekkel találkozott. Eközben Oroszország nyugat-ukrajnai térséget bombázott, Lviv térségét. Mariupol polgármestere pedig úgy véli, az oroszok el akarják tüntetni a Föld színérről a várost. Napközben kiderült, hogy Oroszország minden bizonnyal népszavazással szerezne területet Ukrajnától, amit később cáfoltak. Hétfőn Törökországban folytatódnak az orosz-ukrán tárgyalások, amelyeken az ukrán elnök kész elfogadni Ukrajna semleges státuszát, de ezt népszavazásnak is nemzetközi garanciáknak kell megerősíteniük.

2022. március 27. 22:02 Megosztás Zelenszkij: Készek vagyunk tárgyalni Ukrajna semleges státuszának elfogadásáról Ukrajna kész tárgyalni a semleges státusz elfogadásáról az Oroszországgal kötendő békemegállapodás részeként, de egy ilyen egyezményt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés