Előfizetői tartalom

Jelentős fordulat: példátlan előrelépés történhetett az orosz-ukrán tűzszüneti tárgyalásokon

Portfolio
|
MTI
Az orosz védelmi minisztérium úgy döntött, hogy alapvetően csökkenti a katonai tevékenységet Kijev és Csernyihiv irányában -  jelentette ki a tárca helyettes vezetője kedden Moszkvában. A török külügyminiszter időközben úgy nyilatkozott, hogy az eddigi legjelentősebb előrelépés történhetett az orosz-ukrán tűzszüneti tárgyalásokon.

Az orosz és az ukrán delegáció Isztambulban folytat jelenleg egyeztetéseket egy tűzszüneti megállapodás tető alá hozása érdekében. Az eddig kiszivárgott információk alapján az ukrán küldöttség nyitott lehet olyan nemzetközi biztonsági garanciákat biztosító rendszerre, amely nem tartalmazza a szeparatisták által ellenőrzött Krím és Donbasz területét. Az orosz védelmi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés