Előfizetői tartalom

Oroszország bojkottálja a nyugati valutákat

MTI
Oroszország fokozni fogja a nem nyugati valuták használatát az egyes országokkal, például Indiával folytatott kereskedelmében - jelentette ki pénteken Szergej Lavrov orosz külügyminiszter Újdelhiben, Oroszország barátjaként méltatva Indiát, amely nem helyezkedett "egyoldalú álláspontra" az ukrajnai háborúval kapcsolatban.

"Barátok vagyunk" - jelentette ki az orosz külügyminiszter újságírók előtt, miután megbeszélést folytatott Szubramaniam Dzsaisankarral, az indiai külügyi tárca vezetőjével. Lavrov kiemelte, hogy India az ukrajnai válságot "a tények összességének figyelembe vételével szemléli, nemcsak egyoldalú módon". Az orosz miniszter arról is beszélt, hogy az orosz központi bank évekkel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés