FONTOS Az utolsó pillanatban kapta össze magát a NATO – Fordulat jöhet a háborúban?
 
Előfizetői tartalom

Oroszországot támadta ma Ukrajna, elesett délután Izjum

Portfolio
Kedden megígérte az orosz vezetés, hogy elkezdik leépíteni az orosz haderő jelenlétét Csernyihiv és Kijev körül. Péntek reggelre úgy tűnik, valóban elkezdtek kivonulni az orosz katonák az említett térségekből. Ukrajna keleti részében továbbra is heves harcok dúlnak: Mariupol szinte teljesen orosz kézen van, elesett a Harkiv melletti Izjum, illetve folyamatosan haladnak a bekerítő műveletek a Donbasz-térségben. Ma hajnalban ukrán helikopterek robbantottak fel egy olajtárolót Belgorodban, Oroszország területén. Ma videókonferencián folytatódnak az orosz-ukrán béketárgyalások. A legfontosabb tudnivalók az elmúlt órák történéseivel kapcsolatban ezen a linken olvashatók.

2022. április 02. 07:06 Megosztás Folyamatosan frissülő legújabb cikkünk A Portfolio folyamatosan beszámol az orosz-ukrán háborúval kapcsolatos legfrissebb hírekről, eseményekről, az aktuális helyzetet friss elemzéseinkben értékeljük. A legfrissebb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés