Előfizetői tartalom

Visszavonulót fújt Putyin, így dőlt dugába a mesteri rubelakció

Portfolio
Hamarosan megjelenik a Portfolio Checklist, lapunk napi podcastjének pénteki része. Mai adásunkban először arról lesz szó, hogy az ukrán-orosz háborúban harcoló légiósok rengeteg videót és egyéb tartalmat töltenek fel online platformokra, ami egyáltalán nem veszélytelen tevékenység, a háborús lájkvadászat ugyanis könnyen emberéletekbe kerülhet. Mai másik témánk, hogy rendeződni látszik a március 23-án kirobbant bizonytalanság az orosz gázszállítások elszámolási devizáját illetően. A kérdésben ugyanis most úgy néz ki, hogy nyugvópontra került a Nyugat és Oroszország vitája, ugyanakkor maradtak még jelentős bizonytalanságok a rendszerben. Végül pedig következik a háborús bűnökről szóló négyrészes sorozatunk befejező része Varga Réka nemzetközi jogász-egyetemi docenssel.

Délután 5 körül jelenik meg a Portfolio Checklist, lapunk napi podcastjének pénteki kiadása. A mai műsorban Huszák Dániel, a Portfolio globál rovatának elemzője lesz a vendégünk, akivel egyebek mellett arról fogunk beszélni, hogy miért veszélyes jelenség az Ukrajnában harcoló légiósok részéről, hogy rengeteg videót és egyéb tartalmat töltenek fel különböző webes platformokra....

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái