Előfizetői tartalom

Oroszországot támadta ma Ukrajna, elesett délután Izjum

Portfolio
Kedden megígérte az orosz vezetés, hogy elkezdik leépíteni az orosz haderő jelenlétét Csernyihiv és Kijev körül. Péntek reggelre úgy tűnik, valóban elkezdtek kivonulni az orosz katonák az említett térségekből. Ukrajna keleti részében továbbra is heves harcok dúlnak: Mariupol szinte teljesen orosz kézen van, elesett a Harkiv melletti Izjum, illetve folyamatosan haladnak a bekerítő műveletek a Donbasz-térségben. Ma hajnalban ukrán helikopterek robbantottak fel egy olajtárolót Belgorodban, Oroszország területén. Ma videókonferencián folytatódnak az orosz-ukrán béketárgyalások. A legfontosabb tudnivalók az elmúlt órák történéseivel kapcsolatban ezen a linken olvashatók.

2022. április 02. 07:06 Folyamatosan frissülő legújabb cikkünk A Portfolio folyamatosan beszámol az orosz-ukrán háborúval kapcsolatos legfrissebb hírekről, eseményekről, az aktuális helyzetet friss elemzéseinkben értékeljük. A legfrissebb híreink, elemzéseink itt olvashatók:...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái