Előfizetői tartalom

Népirtással vádolják az oroszokat, újabb kemény szankciók jöhetnek

Portfolio
Az orosz csapatok kivonulását követően Ukrajna visszafoglalta az egész kijevi régiót, és az ukrán vezérkar szerint az orosz légi- és rakétacsapások intenzitása is alábbhagyott. Volodimir Zelenszkij ukrán államfő szokásos videóüzenetében azt állította, Oroszország célja most már az, hogy megszállja Ukrajna keleti és déli részét. Vasárnap esti nyilatkozatában az ukrán elnök népirtással vádolta meg az orosz hadsereget a Bucsa településen talált tömegsír miatt. A történteket újabb nyugati szankciók követhetik. A legfontosabb tudnivalók az elmúlt órák történéseivel kapcsolatban ezen a linken olvashatók.

2022. április 05. 07:26 Megosztás Folyamatosan frissülő legújabb cikkünk A Portfolio folyamatosan beszámol az orosz-ukrán háborúval kapcsolatos legfrissebb hírekről, eseményekről, az aktuális helyzetet friss elemzéseinkben értékeljük. A legfrissebb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés