Előfizetői tartalom

Koronavírus: majdnem minden járványügyi korlátozást feloldottak a szomszédban

MTI
Megszűnik a koronavírus-járvány megfékezésére korábban elrendelt korlátozások zöme Horvátországban: nem kell oltási igazolást felmutatni az intézményekben és a határátlépésnél, valamint néhány kivétellel védőmaszkot sem kell viselni zárt nyilvános helyeken - jelentette be Davor Bozinovic horvát belügyminiszter, a válságstáb vezetője csütörtöki sajtótájékoztatóján.

"Gyakorlatilag péntek éjféltől az összes eddigi korlátozást hatályon kívül helyezzük" - fogalmazott a tárcavezető, amit azzal indokolt, hogy a járványhelyzet kedvezőbb, mint a tavalyi év végén vagy ez év elején volt. "A koronavírus-járvány következményei már nincsenek jelentős hatással az egészségügyi rendszerre" - mutatott rá. Bozinovic hangsúlyozta: a maszk viselése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés