FONTOS Új benzinárstop az asztalon, a kormány jövő héten tárgyal róla
 
Előfizetői tartalom

Német hírszerzés: nagyrészt Wagner-zsoldosok követték el a bucsai vérengzést

Portfolio
Elfogott a német hírszerzés (BND) egy orosz katonák közti beszélgetést, melyben a Bucsa körül elkövetett atrocitásokról beszélnek. A BND információi részben bizonyítják: az orosz haderő tagjainak parancsa volt egyes háborús bűncselekmények elkövetésére, illetve azt is, hogy a gyilkosságok számottevő részét az orosz Wagner-csoport zsoldosai követték el.

Orosz katonák között zajló, rádiós beszélgetéseket fogott el a Német Szövetségi Hírszerző Szolgálat (BND), illetve ismertette ezek tartalmát a német szövetségi parlament (Bundestag) tagjaival is. A felvételeken orosz katonák beszélnek a Bucsa körül elkövetett, civilek elleni atrocitásokról és elismernek olyan gyilkosságokat, melyek egyértelműen beazonosíthatók. A BND...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés