Előfizetői tartalom

Amerika minden szükséges fegyvert megígér Ukrajnának, szkeptikus az ukrán elnök

Portfolio
Minden olyan fegyvert meg fogunk adni Ukrajnának, amely szükséges neki ahhoz, hogy Oroszországot megállítsa további városok és falvak elfoglalásában és elkövethesse a bűnöket – jelezte a Fehér Ház nemzetbiztonsági tanácsadója vasárnap az ABC News műsorában. Közben a CBS szintén vasárnap adásba kerülő interjújában pont az ellenkezőjét sugallta az előre kiadott leirat szerint maga Volodimir Zelenszkij ukrán elnök a Reuters összefoglalója szerint.

Jake Sullivan a vasárnapi interjús körben a CNN-nek azt mondta, hogy egy új parancsnokot nevezett ki az orosz elnök az ukrajnai orosz sereg élére, az ABC műsorában pedig arra tett ígéretet, hogy az Egyesült Államok minden olyan fegyvert megad Ukrajnának, amire szüksége van az orosz támadások visszaszorítására. Elmondása szerint minden nap folyamatosan szállítják a fegyvereket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés