Előfizetői tartalom

Újabb csapásokat mértek az oroszok Ukrajnára, nagy csaták jöhetnek

Portfolio
Bár az orosz csapatok a jövőben vélhetően a kelet-ukrajnai szakadár régiókra fókuszálnak, ez nem jelenti azt, hogy csitulna a konfliktus Ukrajnában. Boris Johnson brit miniszterelnök tegnap látogatást tett Kijevben Volodimir Zelenszkijnél, és biztosította az ukrán államfőt támogatásáról. Közben az Egyesült Államok és az Európai Unió is újabb szankciókról döntött azt követően, hogy Kijev környékén az orosz csapatok visszavonulása után tömegsírok és meggyilkolt civilek holttesteinek százai kerültek elő. Joe Biden amerikai elnök és Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság szerint is háborús bűncselekményeket követhettek el az oroszok. Közben ismét légicsapást mértek az orosz erők vasárnap Dnyipro városára, ahol a támadásokban teljesen megsemmisült a repülőtér. Egyre több esetben közlik az ukránok, hogy Oroszország háborús bűnöket követ el. A legfrisseb hírek itt találhatók meg.

2022. április 11. 06:43 Megosztás Folyamatosan frissülő legújabb cikkünk A Portfolio folyamatosan beszámol az orosz-ukrán háborúval kapcsolatos legfrissebb hírekről, eseményekről, az aktuális helyzetet friss elemzéseinkben értékeljük. A legfrissebb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés