Előfizetői tartalom

Tovább fertőz a koronavírus a világban, megjelent az új eljárásrend Magyarországon

Portfolio
Hétfő reggelre 498,1 millió főre nőtt a világban a regisztrált koronavírusos esetek száma a járvány kitörése óta és 6,17 millió haláleset köthető már a koronavírushoz a Johns Hopkins Egyetem adatai szerint. Közzétették a legfrissebb járvány-adatokat Magyarországon, így kiderült: az elmúlt három napban 4657 új fertőzöttet igazoltak, elhunyt 60 beteg, 1755 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 48-an vannak lélegeztetőgépen. A járványról szóló híreink percről percre.

2022. április 11. 15:12 Megosztás Szembeszél az olajpiacon, nagyot esett az olajár Az olajárak hétfőn jelentősen csökkentek, a Brent nyersolaj ára 100 dollár alá zuhant, miután egyes piaci szereplők a stratégiai készletekből rekordmennyiségű nyersolaj...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés