Előfizetői tartalom

Kiderült, kit támogat Nicolas Sarkozy

Portfolio
Nicolas Sarkozy, Franciaország volt konzervatív elnöke kedden támogatásáról biztosította Emmanuel Macront az újraválasztásáért folyó küzdelemben, kiemelve Macron tapasztalatát, mivel a következő elnöknek "súlyos nemzetközi válsággal" kell szembenéznie az ukrajnai helyzet miatt. A szélsőjobboldali jelölt, Marine Le Pen a maga részéről azt mondta, hogy mély euroszkepticizmusa ellenére nem tervezi Franciaország kiválását az Európai Unióból - írja a France24.

Le Pen és Macron április 24-én csap össze a francia elnökválasztás második fordulójában, és a felmérések szerint a verseny sokkal szorosabb lesz, mint az egyoldalú verseny, amelyben Macron 2017-ben könnyedén győzött. Nicolas Sarkozy volt elnök kedden támogatásáról biztosította Macront, amikor bejelentette, hogy a hivatalban lévő elnökre fog szavazni. Emmanuel Macronra fogok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés