Előfizetői tartalom

Oroszországnak nem kell Putyin komája

MTI
|
Portfolio
Viktor Medvedcsukot, aki az Ellenzéki Platform – Az Életért elnevezésű oroszbarát párt parlamenti képviselője és egyik vezetője, kedden vették őrizetbe hazaárulásért. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök azt javasolta, cseréljék ki az oligarchát Oroszország által fogva tartott ukránokra. A Kreml szerda délután elutasította a fogolycserét – írja a BBC.

Medvedcsukot személyes kapcsolatok fűzik Vlagyimir Putyin orosz elnökhöz, aki egyik lányának keresztapja. A Kreml szóvivője, Dmitrij Peszkov azonban azt mondta, Medvedcsuk ukrán állampolgár és külföldi politikus. Peszkov szavai valószínűsítik, hogy Moszkva elhatárolja magát az ukrán oligarchától. Zelenszkij közben a Facebookon közzétett videóüzenetében nyilvánosságra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés