Előfizetői tartalom

Videó: pokoli körülmények közt dúl a végső csata Mariupolért

Portfolio
Ádáz körülmények közt zajlik a végső csata Mariupol ellenőrzéséért. Az orosz haderő, a nemzeti gárda kötelékébe tartozó csecsenek és a szakadárok együttesen támadják azokat a pincerendszereket, elsősorban az Azovsztal-üzem alatt, melyekben az ukrán haderő, nemzeti gárda és területvédelmi erők harcosai tartózkodnak. Úgy tűnik, a Mariupolért dúló végső csata szűk, sötét pincékben, alagútról alagútra, ajtóról ajtóra dől el.

A Mariupolt támadó orosz és oroszbarát erők lassan két hónap alatt szinte teljesen ellenőrzésük alá vonták a várost, amely az invázió miatt szinte teljesen megsemmisült. A megmaradt ukrán védők elsősorban az Azovsztal-üzem területén alakítottak ki védekező pozíciókat, ezen belül is az üzem alatt található, több emelet mély pincerendszerben húzták meg magukat, amely...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés