Előfizetői tartalom

Robbanások történtek Kijevnél és Lvivnél, kitiltották Oroszországból a brit miniszterelnököt

Portfolio
Robbanások hallatszottak szombatra virradóra Ukrajna északi részében Kijevben és a nyugati részén Lvivben azután, hogy az orosz Fekete-tengeri flotta zászlóshajója feltehetően két ukrán rakéta becsapódása nyomán elsüllyedt és az oroszok más hajókról indított rakétákkal torolják meg a veszteséget. Az ukrán elnök közben azt ismerte el egy interjúban, hogy legalább 2500-3000 ukrán katona vesztette már életét a háború eddigi hét hete alatt, az orosz veszteségeket viszont 19-20 ezer főre tette és további mintegy tízezer ukrán sebesült katonát említett, a civil áldozatokról és sebesültek számáról viszont nem mondott összesítést. Idehaza a rendőrség szombat reggel azt közölte, hogy tegnap 7045 fő lépett be Magyarország területére az ukrán határszakasz felől, illetve további 5251 fő a román határszakasz felől. Friss híreink percről-percre szombaton az orosz-ukrán háború fejleményeiről.

2022. április 16. 21:47 Vitalij Klicsko figyelmeztet: nincs itt az ideje visszatérni Kijevbe Kijev polgármestere, Vitalij Klicsko megalkuvást nem tűrő üzenetet intézett a városból...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái