Előfizetői tartalom

Mariupol védői ultimátumot kaptak, de nem adják meg magukat - Itt vannak a legfontosabb hírek a háborúról vasárnap

Portfolio
Vasárnap virradóra is robbanások hallatszottak Kijev környékén, de az éjszakai légvédelmi rakéták szinte az egész országban zúgtak. Mariupolt, ahol a leghevesebb harcok dúlnak, az ukrán fél szerint még mindig tartják a védelmi erők, elszórtan, főleg olyan ipari komplexumok közé szorulva, mint az Azovstal acélgyár. Az oroszok állítólag "megtisztították" a város többi részét, a védőknek pedig ultimátumot adtak. Az ostromlott városban még mindig több tízezer civil tartózkodhat. Mariupol védői vasárnap délután közölték: nem adják meg magukat. Az ukrán elnök egy interjúban 3000-4000 ukrán katona haláláról számolt be, akik a már hét hete tartó háborúban vesztették életüket. Az orosz veszteségeket ezzel szemben 19-20 ezer főre tette. Friss híreink percről-percre vasárnap az orosz-ukrán háború fejleményeiről.

2022. április 17. 21:52 Megosztás Az EU 45 millió eurós humanitárius segélyt nyújt Ukrajnának Az EU további 50 millió eurós humanitárius segélt nyújt az orosz invázió által érintett országok támogatására, ebből 45 millió eurót humanitárius...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés