Előfizetői tartalom

Valóban az ukránok süllyesztették el a rettegett Moszkva cirkálót? Megszólaltak a szakértők

Portfolio
Még mindig nincs egyértelmű bizonyíték arról, hogy az orosz Fekete-tengeri Flotta zászlóshajója, a Moszkva rakétás cirkáló ukrán támadás áldozata lett volna, de a szakértők jelentős többsége szerint nagy valószínűséggel helytálló az az ukrán közlés, mely szerint az orosz hadihajót Neptun cirkálórakétákkal lőtték ki, az oroszok álláspontja pedig több sebből vérzik.

Az ukrajnai háború kezdete óta megfigyelhető, hogy mind Oroszország, mind Ukrajna igyekszik felnagyítani saját katonai sikereit, illetve csökkenteni saját veszteségeiknek súlyát, így érthető, ha valaki egészséges távolságtartással fogadta azt a híradást, mely szerint az ukránok kilőtték a Moszkvát, az orosz Fekete-tengeri Flotta zászlóshajóját. Egy ilyen műveletet ugyanis...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés