Előfizetői tartalom

Fenyeget Zelenszkij: "mindent meg fogunk találni"

Portfolio
Volodimir Zelenszkij ukrán elnök a háború 56. napján tartott videóbeszédében elmondta, hogy az Európai Unió új, immáron hatodik szankciócsomagot tervez Oroszországgal szemben. Ukrajna elnöke a háborús bűncselekmények kapcsán kijelentette: felelősségre fogják vonni az orosz parancsnokokat, mindent meg fognak találni - számolt be a brit BBC.

Azon dolgozunk, hogy valóban fájdalmas legyen az orosz katonai gépezet és az orosz állam egésze számára - mondta Zelenszkij, hozzátéve, hogy "nagyon alapos tárgyalásokat" folytatott Charles Michellel, az Európai Tanács elnökével a védelmi és pénzügyi kérdésekről, valamint a szankciókról. A szankciók különösen az orosz energiaszektorra, a bankszektorra, az exportra,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés