Előfizetői tartalom

Az amerikai külügyminisztert és védelmi minisztert Kijevbe várják, Zelenszkij újabb fegyvereket kér tőlük

MTI
Nem ajándékokat és süteményeket, hanem konkrét dolgokat, konkrét fegyvereket várunk – szögezte le vasárnap Volodimir Zelenszkij ukrán elnök az ortodox húsvéti misét követően közzétett videóüzenetében, Lloyd Austin amerikai védelmi miniszter és Antony Blinken amerikai külügyminiszter vasárnapra tervezett kijevi látogatására célozva.

Az elnök leszögezte: szeretettel várják a látogatókat, „de nem azért, hogy csak selfie-ket csináljanak”. Nem jöhetnek hozzánk üres kézzel – fogalmazott az üzenetben, amelyben a többi között hangsúlyozta azt is: hisz a feltámadásban és az igazság győzelmében. A Reuters hírügynökség vasárnap felhívta a figyelmet arra, hogy az amerikai miniszterek látogatását...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés