Előfizetői tartalom

Putyin parancsa ellenére állítólag tovább folyik a harc a mariupoli acélgyárban

Portfolio
A Sky News értesülései szerint annak ellenére, hogy csütörtökön Vlagyimir Putyin orosz elnök utasította az orosz hadsereget, hogy törölje a mariupoli acélgyár megrohamozására vonatkozó terveket, és a létesítmény blokád alá vételét adta parancsba, továbbra is folynak a harcok az Azovi-tenger partján található város utolsó, ukrán kézen lévő területeiért.

A Sky News-nak nyilatkozó Sean Bell nyugalmazott altábornagy szerint egyértelmű, hogy az oroszok folytatják az Azovsztal acélgyár támadását, Putyin ezzel ellentétes parancsa ellenére. Bell szerint az üzem szálka Putyin szemében, és azt jelenti, hogy ott még nem hirdethet győzelmet. Vannak azonban arra utaló bizonyítékok is, hogy orosz erőket csoportosítottak át a Donbaszba...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés