Előfizetői tartalom

A legnagyobb titokban fontos emberek jártak Kijevben, pokolian nehéz dolga van az oroszoknak Ukrajnában

Portfolio
Az oroszok és az ukránok által is ünnepelt ortodox húsvét idején sem állt meg a háború Ukrajnában, a leghevesebb szárazföldi összecsapások Donyeck és Luhanszk megyében zajlanak. Utóbbi 80 százaléka már orosz kézen van ugyan, de az oroszok előrehaladása továbbra is nehézségekbe ütközik. A brit hírszerzés információi szerint Mariupol ostroma sok orosz egységet kimerített és csökkentette hatékonyságukat. Időközben vasárnap Kijevben, Volodimir Zelenszkijnél tett látogatást több magas rangú amerikai tisztségviselő, köztük Antony Blinken külügyminiszter és Lloyd Austin védelmi miniszter. A legfrissebb háborús hírek itt olvashatóak.

2022. április 26. 06:58 Megosztás Új percről percre közvetítésünk Kedden is folyamatosan közvetítjük az ukrajnai háború eseményeit. Új percről percre cikkünk itt olvasható: Kapcsolódó cikkünk 2022. 04. 26. Lavrov szerint Oroszország gyakorlatilag...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés