Előfizetői tartalom

Durva vád Putyintól: a Nyugat orosz újságírók meggyilkolását készíti elő

MTI
|
Portfolio
Vlagyimir Putyin orosz elnök hétfőn azzal vádolta a Nyugatot, hogy megpróbálja tönkretenni Oroszországot, és követelte, hogy az ügyészek keményen lépjenek fel az ország megosztására és a fegyveres erők lejáratására irányuló, külföldi kémek által szőtt összeesküvésekkel szemben. Putyin a főügyészi hivatal vezetősége előtt tartott beszédében, amelyet védelmi minisztere is figyelemmel kísért, azzal vádolta a Nyugatot, hogy támadásokat szít az orosz újságírók ellen.

Putyin az orosz főügyészi hivatal pénteki moszkvai vezetőségi tanácskozásán bejelentette, hogy az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) reggel véget vetett egy terrorcsoport tevékenységének, amely egy ismert orosz újságíró meggyilkolására készült. Az FSZB ezt követően arról tett bejelentést, hogy Kijev utasítására a National Socialism/White Power elnevezésű...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés