FONTOS Rendkívüli árváltozás jön a benzinkutakon
 
Előfizetői tartalom

Az ijesztő példát látva pár nap alatt valósággal kifosztották a boltokat, most újra milliókat tesztelnek Kínában

Portfolio
Peking legnagyobb kerületében, Chaoyangban már javában zajlik a koronavírus-tesztelés második fordulója, amely során több mint 3,5 millió embert vizsgálnak meg a hatóságok. Az ország vezetése elképesztő méretű tesztkampányt hirdetett a fővárosban, ahol egy hét leforgása alatt több mint 22 millió embertől vesznek mintát több körben annak érdekében, hogy megfékezzék a kialakulóban lévő járványt.

A Reuters beszámolójában kiemelte, hogy hétfőn a Chaoyang kerület több mint 3,5 millió lakosát tesztelték, akiknek szerdán újabb vizsgálatokra kell jelentkezniük. Kedden más kerületekből 16 millió embert is megvizsgáltak, akiket csütörtökön tesztelnek majd újra. Hétfőn este 8 óráig az akkor rendelkezésre álló 526 457 Chaoyangból származó minták eredményei kivétel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés