Előfizetői tartalom

Újabb tömegsírt találtak Ukrajnában - Zelenszkij szerint nagy a kockázat

MTI
Újabb tömegsírt találtak Kijev megyében mintegy 900 ukrán civil holttestével, miután kivonultak az orosz csapatok a területről - közölte Volodimir Zelenszkij ukrán elnök pénteken lengyel újságíróknak adott interjújában. Ukrajna elnöke szerint  nagy a kockázata annak, hogy mindenfajta párbeszéd megszakad az orosz féllel. 

Az államfő kijelentette: annak ellenére bukkantak ekkora tömegsírra, hogy az oroszok a holttestek egy részét krematóriumokban égették el. Hány ember halt meg, senki sem tudja. Lesznek következmények, lesz nyomozás, aztán lesz népszámlálás - mondta Zelenszkij. Kitért arra, hogy a nemzetközi intézmények szerinte időnként lassan dolgoznak, és nem biztos, hogy el tudják számoltatni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés