Előfizetői tartalom

Véres harcok Ukrajnában, az ukrán hadsereg nyugati fegyverekre áll át

Portfolio
|
MTI
További brit hadieszközök szállítását ígérte szombaton Boris Johnson brit miniszterelnök Volodimir Zelenszkij ukrán államfőnek. Az orosz és az ukrán fegyveres erők összecsapásai folytatódnak, Donbaszban dúlnak heves harcok. Jövő héten új Eu-s szankciók jöhetnek, a németek állítólag már nem ellenzik az orosz olajembargót. A háború nemzetközi eszkalálódása kapcsán tegnap Szergej Lavrov orosz külügyminiszter közölte, hogy Oroszország „nem áll hadban a NATO-val”, ugyanis álláspontja szerint éppen a NATO gondolja azt, hogy hadban áll Oroszországgal. Az Egyesült Államok továbbra sem tartja valószínűnek, hogy Moszkva atomfegyvereket vetne be a harcok során. A legfrissebb hírek itt olvashatóak.

2022. május 02. 06:32 Megosztás Folyamatosan frissülő háborús tudósításunk A Portfolio folyamatosan beszámol az orosz-ukrán háborúval kapcsolatos legfrissebb hírekről, eseményekről, az aktuális helyzetet friss elemzéseinkben értékeljük. A legfrissebb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés