Előfizetői tartalom

Tényleg ez a szivárogtatás döntheti el ősszel Biden sorsát?

Portfolio
A demokraták, de akár a republikánusok számára is szolgálhat mozgósító erőként az őszi amerikai képviselőválasztáson a legfelsőbb bíróság minap kiszivárgott előzetes többségi véleménye, mely alapján szűkülhet az abortuszhoz való hozzáférés lehetősége az Egyesült Államokban, ugyanakkor a megélhetési problémák inkább tematizálhatják a kongresszusi választásokat - egyebek mellett erről is beszélt a Portfolio Checklist szerdai adásában Pintér Károly, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karának docense, az egyetem Angol-amerikai Intézetének vezetője.

Ha igaznak bizonyul az a szivárogtatás, mely szerint az Egyesült Államok legfelsőbb bírósága hatályon kívül helyezheti saját 1973-as döntését, mely jelenleg széleskörben biztosítja az amerikai nők számára az abortuszhoz való hozzáférés jogát; akkor a terhesség-megszakítás témája mozgósító erővé válhat az őszi kongresszusi választáson mind a demokraták, mind...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés