Előfizetői tartalom

Putyin beszéde után tovább támadnak az oroszok Ukrajnában - Legfontosabb híreink hétfőn

Portfolio
Ma tartja a náci Németország felett aratott győzelem ünnepségét Oroszország és több volt szovjet tagköztársaság. Több nyugati tisztségviselő is arra utalt a napokban, hogy Vlagyimir Putyin olyan bejelentést tehet, amely megváltoztathatja az ukrajnai háború menetét. Putyin elnök beszélt a parádén, nagy bejelentés eddig nem volt. Változás nélkül folytatódik az ukrajnai háború: heves összecsapások történtek a Donyec-térségben és Ukrajna déli részén. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival. A legfontosabb fejlemények az orosz-ukrán háborúval kapcsolatosan: 1. Ma zajlott a győzelmi napi parádé több orosz településen. A moszkvai felvonulás kifejezetten szerényre sikerült. 2. Vlagyimir Putyin orosz elnök nem jelentett be lényeges változást az ukrajnai háborúval kapcsolatosan. 3. Volodimir Zelenszkij ukrajnai elnök is megemlékezett a második világháborús győzelemről és Oroszországgal szembeni győzelmet ígért.  4. Hazament Kanadába Wali, a nyugati közvélemény által mitikus magasságokba emelt kanadai mesterlövész. 5. Látványosan megugrott a kereskedelmi forgalom Kína és Oroszország közt. 6. Az Egyesült Államok által biztosított M777-es tarackok hamarosan az ukrajnai frontra kerülnek.

2022. május 09. 21:41 Megosztás A grúz szakadár köztársaság új vezetője is Oroszországhoz csatlakozna Alan Gaglojev, 41 éves ellenzéki vezető nyerte meg az elnökválasztást a Georgiától 1991-ben fegyveres harc után de facto elszakadt "Dél-oszét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés