Előfizetői tartalom

Ukrán parancsnokság: az orosz katonák részegeskednek, a saját járműveiket gyújtják fel

Portfolio
Az orosz haderő egyik alakulat szándékosan tönkretette saját járműveit, hogy ne kelljen offenzív műveletekben részt venniük – írja a zaporizzsjai régió katonai parancsnokságának (ZOVA) közlésére hivatkozva az Ukrainszkaja Pravda. Azt is közölték, hogy rendszeresen visszatérő probléma az orosz alakulatokban a részegeskedés.

A hírportál cikke szerint az orosz haderő egyik Polohi térségében állomásozó alakulata mintegy 20 saját járművét semmisítette meg Smel-lángszórókkal, majd azt állította, hogy ukrán gerillák támadták meg őket. A zaporizzsjai parancsnokság szerint ennek az volt az oka, hogy az orosz katonák nem akartak offenzív műveletekben részt venni, ami azt igazolja, hogy még mindig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés