Előfizetői tartalom

Orosz nagykövet: szakadás alakult ki a Kremlben, egyesek feladnák az ukrajnai harcot

Portfolio
Az amerikai orosz nagykövet szerint az ukrajnai háború miatt szakadás alakult ki a Kremlben: egyes moszkvai tisztviselők vissza akarják vonni a megszálló csapatokat és "bűnbánatot akarnak tartani". Az orosz állami televíziónak nyilatkozó Anatolij Antonov szerint Amerika titokban tárgyalási feltételeket ajánlott Putyinnak, és utalta arra is, hogy egyesek a Kremlben készek feladni az ukrajnai harcot.

Anatolij Antonov észrevételeit azután tette, hogy Oroszország láthatóan nem tud jelentős előrelépést elérni Ukrajnában. A magas rangú diplomata hangsúlyozta, hogy nem tartozik a kapitulációra hajlandók közé – számolt be a brit Daily Mail. Az orosz állami televízióban Anatolij Antonov nagykövet azt mondta:  Amerika titokban tárgyalási feltételeket ajánlott a brutális...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés