Előfizetői tartalom

Letették a fegyvert az Azovsztal védői, Luhanszkban komoly orosz offenzíva van

Portfolio
Ismét feléledtek a pletykák Vlagyimir Putyin súlyos betegségéről - most olasz lapok arról írnak, hogy vérrákja van. Az orosz haderő teljesen feladta Harkiv térségét, az ukránok már a határig jutottak. Svédország és Finnország kérelmezik a felvételüket a NATO-ba, Oroszország pedig csak fenyegetőzik az elsődleges ellenfélnek tartott katonai szövetség bővülése miatt. Több forrás szerint is letették a fegyvert az Azovsztal-acélüzemet védő ukrán gárdisták. Az orosz haderő orosz valószínűleg bekerített több ezer ukrán katonát Luhanszkban. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel. A nap legfontosabb eseményei: 1. Letették a fegyvert az Azovsztal-üzem védői. 2. Oroszország koncentrált támadást folytat Luhanszkban, ukrán csapatokat sikerült bekeríteniük. 3. Svédország hivatalosan is kérelmezi felvételét a NATO-ba. 4. Elesett az Ukrajnát támogató fehérorosz önkéntesek egyik vezetője. 5. Olasz lapok Vlagyimir Putyin elnök betegségéről szóló pletykákat tettek közzé.

2022. május 17. 22:45 Megosztás Ukrán védelmi tárca: nincs jobb megoldás a katonák kimentésére az Azovsztalból A mostaninál nem létezik jobb megoldás az ukrán katonák kimentésére a Donyeck megyei Mariupolban az orosz hadsereg által körbezárt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés