Előfizetői tartalom

Elmondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf, mit tervez a Magyar Honvédséggel - Itt van az 5 legfontosabb tudnivaló

Portfolio
Ma 12 órakor folytatódott a Honvédelmi és rendészeti bizottság ülése a Parlamentben. Az eseményen Pintér Sándor belügyminiszteri meghallgatása után Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszterjelöltet hallgatják meg kinevezés előtt. A legfontosabb információk: 1. A Honvédelmi Minisztérium ismét civil irányítás alá kerül. 2. Folytatódik a haderőfejlesztés, a hadiipar fejlesztése és a Magyar Honvédség állományának bővítése. Maróth Gáspár a minisztériumban folytatja munkáját. 3. A tartalékos rendszer valószínűleg át lesz alakítva. 4. Nem lesz visszavezetve a sorkatonaság. 5. Magyarország továbbra is csak humanitárius segítséget nyújt Ukrajnának. Szalay-Bobrovniczky Kristóf miniszteri kinevezését 6 szakbizottsági tag támogatta, 2 nem támogatta.

2022. május 18. 13:14 Megosztás Folytatódik a kadétprogram Szalay-Bobrovniczky Kristóf azt mondta: már folyik a Magyar Honvédség kézifegyver-cseréje, a cseh licenc alapján gyártott fegyverekre már személyes kiképzést is kapott. Folytatódik a kadétprogram...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés