Előfizetői tartalom

Tényleg amerikai katonát videóztak Ukrajnában? Itt valami nagyon nem stimmel

Portfolio
Több orosz, oroszbarát forrás is terjeszt egy videót, melyen egy magát amerikai katonának valló férfi látható Ukrajnában, Krivij Rih városában. Az oroszok szerint ez azt bizonyítja: az Egyesült Államok már fegyveresen is beavatkozott Ukrajnában. Bár maga a felvétel hitelesnek tűnik, a férfi szinte biztosan nem amerikai katona.

Az alábbi videót orosz, oroszbarát források terjesztik; az látható rajta, hogy a Dnyepropetrovszk megyében található Krivij Rih városában egy büfében áll sorban egy férfi, aki amerikai katonai gyakorlót visel. A videót készítő ukrán ember azt kérdezi tőle, hogy Kaliforniából származik-e, majd az egyenruhás azt mondja: Los Angelesből jött, hogy az ukrán haderő kiképzését...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés